ONTDEK
JOUW PLEK!

Maak een vliegende start in je carriere!

Meld je direct aan voor het Axians Young Professional Programma.

 

Jouw plek ontdekken?

Je bent student-af (of misschien nog aan het afstuderen), wellicht heb je al wat werkervaring en sta je aan het begin van je carrière. Maar wat wil je dan gaan doen? Je weet ongeveer welke richting je op wilt, maar wat zijn jouw specifieke talenten en hoe zie je jezelf over 3 jaar? Welke omgeving past het beste bij jou en hoe moet jouw eerste baan eruit zien? Daar krijg je tijdens het Axians Young Professional Programma antwoord op.

Bekijk de Young Professional vacatures

In september 2018 start Axians weer met het Young Professional Programma
Een intensief programma van 2 jaar waarin Axians je verder helpt in jouw ontdekkingstocht.  Je gaat direct aan de slag in een van onze Business Units en je wordt begeleid door de beste managers, coaches en trainers. Samen met andere talenten zoals jij werk je aan vakinhoudelijke trainingen en behaal je certificaten. Daarnaast volg je een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma, wat jou focus en richting geeft als Young Professional om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.

Jaarlijks kiezen er veel talenten voor het Axians Young Professional programma, zo ook:

https://werkenbijaxians.nl/wp-content/uploads/2017/03/yp1.jpg
Bezoek Michael op Linkedin
https://werkenbijaxians.nl/wp-content/uploads/2017/03/yp2.jpg
Bezoek Eline op Linkedin

 

De inhoud van het programma

Je stapt in een achtbaan die twee jaar duurt. Het programma is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral FUN! Je gaat aan de slag binnen één van onze business units. Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst. Uiteraard bepaal jij zelf welke rol het beste bij jouw talent past.

Welke Rollen zijn er?

Axians Young Professionals

Puzzelaar

Je vindt het leuk om complexe problemen op te lossen, bent gek op code (maakt niet uit welke taal), sleutelt graag aan computers en herkent jezelf in functietitels als software ontwikkelaar, engineer of programmeur.

Bruggenbouwer

Je leert bruggen te slaan tussen de eisen en wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van de gebruikte technologie of je verzorgt juist de dagelijkse leiding van een project en dient met dit project een resultaat te behalen binnen een bepaalde periode. Functietitels die hier goed bij passen zijn servicemanager en projectmanager.

Prater

Je bent iemand die makkelijk en snel contact maakt met mensen, vindt het leuk om in gesprek te zijn en toont interesse in wat hem/haar bezighoudt. Het lijkt je leuk om dit talent in te zetten om diensten te kunnen verkopen en hebt de overtuiging hierin succesvol te kunnen zijn.

Adviseur

Je bent goed in staat om de juiste informatie uit een gesprek te halen en het lijkt je leuk om mensen (of bedrijven) te helpen om dingen sneller, slimmer, leuker, effectiever te maken. Je gaat professioneel en deskundig advies geven en je gaat vervolgens aan de slag in de rol van consultant.

Arbeidsvoorwaarden

Als je deelneemt aan het Young Professionals programma krijg je een marktconform salaris. Passend bij jouw functie of rol bieden wij de faciliteiten die nodig zijn om je zo goed mogelijk te ondersteunen zoals een laptop, een smartphone en een leaseauto.

Ben jij iemand met ambitie en passie voor technologie? Sta je stevig in je schoenen, heb je overtuigingskracht en waag je graag een sprong in het diepe? Bekijk de Young Professional vacatures en ontdek jouw plek bij Axians!