Data Engineer

Data Engineer

Wat je doet?
Als onze Data Engineer weet jij perfect de invulling van de informatiebehoeftes
van onze klanten naar een hoger level te brengen. In het woud van
spreadsheets en rapportages zorg jij voor structuur en kwaliteit.

Natuurlijk met behulp van de tooling van o.a. Microsoft en IBM, je werkt dan ook met de allernieuwste platformen.
En jouw verantwoordelijkheden? In de breedste zin: vanaf de informatieanalyse, het technische en functionele ontwerp, de daadwerkelijke ontwikkeling van de ETL procedures, het datawarehouse en de gehele implementatie bij onze klanten.
Maar niet alleen jouw technische input en skills zijn van belang. Je heb je ook een belangrijke rol op functioneel niveau. Je werkt nauw samen met onze klanten, architecten en BI consultants. En in de ondersteuning van eindgebruikers!
Als onze data engineer ben jij binnen dit vlak in de lead in de ontwikkeling van onze intelligente applicaties. Vanaf de voorbereiding van het project tot en met het uiteindelijke beheer! Bij de advisering over de architectuur, de te gebruiken software en de impact op juiste data stromen voor een optimale organisatie.
 
En jij weet als geen ander hoe je nieuwe technologische ontwikkelingen in onze organisatie dient te verankeren. Je bent de voorloper die collega's hierin actief meeneemt. Maar niet alleen onze collega’s. Jij vindt het ook tof om de klant te enthousiasmeren en aan te tonen dat onze intelligente apps de juiste oplossing zijn.