Young Professional Project / Service Manager

Young Professional Project / Service Manager

Je stapt in een intensief ontwikkeltraject, waarbij je, na een korte periode van kennismaken met de dienstverlening van de Business Unit zelf en de collega’s, snel aan de slag mag voor opdrachten bij onze klanten in de marktsegmenten zorg, publieke/ financiële dienstverlening en industrie.
Je richt je op de functie van Project / Service Manager. Het 1e jaar richt je op de ene functie, waarna je, na een jaar, wisselt met de andere functie. Ongeachte welke rol; je bent samen met een Client Manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze klanten. Je rapporteert dan ook regelmatig aan de Client Manager over de stand van zaken van lopende acties.

Als Service Manager ben je volledig op de hoogte van de dagelijkse (beheer)problematiek (servicebehoefte) bij klanten en weet je hoe deze vertaald kunnen worden naar een oplossingsrichting. Je adviseert dan ook in het opstellen van een design. Je ontzorgt de klant waar mogelijk en bent het interne aanspreekpunt voor een scala aan vragen en je bent bereid om, samen met het team, je handen uit de mouwen te steken. Je weet klantverwachtingen te managen, bewaakt het nakomen van (wederzijdse) contractuele afspraken en de kwaliteit van dienstverlening. Je motiveert en initieert verbeterplannen en bewaakt de realisatie van de geplande acties. Je bent iemand met innovatieve ideeën die ons helpt het Service Management verder te professionaliseren.

Als Projectmanager ben je in staat om, vanaf de opdracht vanuit de Client Manager tot en met de overdracht naar de service-organisatie (beheer) en binnen de gestelde randvoorwaarden als tijd, geld, kwaliteit en scope, de aangeboden oplossing bij de klant te implementeren en/of in beheer te nemen. Je participeert in presales trajecten om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de klantbehoefte. Het maken van een projectplan met daarin een concrete projectplanning welke als uitgangspunt geldt voor de uitvoering is voor jou een fluitje van een cent. Je bent de spil in het web tussen de business en de interne organisatie. Je zorgt voor de migratie/transitie van trajecten naar de service-organisatie (beheer). Ook evalueer je intern de projectresultaten en doe je dit samen met de Clientmanager met onze klanten.
Al ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen pad; er zullen zeker collega’s voor je klaarstaan om mee te sparren en jou een stap verder te brengen. Op deze manier ontdek je in korte tijd welke plek binnen Axians het beste bij jou past en waarin je jezelf nog verder wilt ontwikkelen. Na afronding van het programma bepalen we met elkaar jouw toekomstig carrière-pad.

Ben je nieuwsgierig en wil je graag weten hoe een voormalige young professional van Axians dit programma ervaren heeft; wij kunnen je eventueel in contact brengen om zelf te kunnen horen hoe hij/zij het programma ervaren heeft.