Afgestudeerd?

En wil je werken in IT?

Meld je dan direct aan voor het Axians Young Professional Programma!

De vacatures >>

Young Professional Programma

Je diploma is (bijna) binnen!

Je twijfelt of je na de zomer gelijk aan de slag gaat of toch eerst moet uitvinden wat je eigenlijk wilt…

Je weet ongeveer welke richting je op wilt, maar wat zijn jouw specifieke talenten en hoe zie je jezelf over 3 jaar? Welke omgeving past het beste bij jou en hoe moet jouw eerste baan eruit zien?

Hier krijg je tijdens het Axians Young Professional Programma antwoord op!

 

 

Het programma

Een intensief traineeship van 2 jaar waarin Axians je verder helpt in jouw ontdekkingstocht.  Je gaat direct aan de slag in een van onze teams en je wordt begeleid door de beste managers, coaches en trainers. Samen met andere talenten zoals jij werk je aan vakinhoudelijke trainingen en behaal je certificaten.

Daarnaast volg je een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma, wat jou focus en richting geeft als Young Professional om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.

Kortom: Je stapt in een achtbaan die twee jaar duurt. Het programma is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral FUN! Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst. Uiteraard bepaal jij zelf welke rol het beste bij jouw talent past.

 

Welke rollen zijn er?

Je kan in het programma kiezen voor verschillende rollen. Dit hangt helemaal af van jouw voorkeur voor vakgebied of misschien locatie:

Project / Service Manager

In deze rol ga je aan de slag met IT Infrastructuur. Bijvoorbeeld projecten omtrent networking, datacenter, communicatie oplossingen of cyber security. Als project manager ben je vooral bezig met het implementeren van een oplossing, terwijl je als service manager vooral het beheer van een bestaande oplossing voor een klant regelt. Je kan zelf je voorkeur aangeven voor één van beide rollen of waar mogelijk beide functies gedurende 1 jaar ervaren tijdens het programma. Deze rol staat open op bijna al onze locaties door heel Nederland. Lees de vacature >>

Consultant Business Intelligence

Slimme inzet van data (analytics) is cruciaal voor het behalen van business doelstellingen. Onze klanten hebben daarom veel aandacht voor big data en analytics. In de praktijk is het echter lastig om deze voordelen concreet te maken. Je gaat in gesprek met de klant en bouwt (samen met een team van collega’s) het voorspellende model waar het bedrijf zo op zit te wachten. Deze rol heeft als standplaats Zaltbommel. Lees de vacature >>

Management Consultant

Je geeft als consultant advies aan klanten binnen de brede wereld van proces- en maakindustrie. De opdrachten die je uitvoert doe je zoveel mogelijk bij de klant. De opdrachten bestaan uit advisering, project- en programmamanagement en a.i. management. Dat betekent dat de opdrachten kort en krachtig kunnen zijn (enkele weken) en ook langdurig (meer dan een jaar). De opdrachten richten zich op het verbeteren van de bestaande situatie en processen bij de klant. Deze rol heeft als standplaats Capelle aan den IJssel (Rotterdam). Lees de vacature >>

 

Wie gingen je voor?

Jaarlijks kiezen er veel talenten voor het Axians Young Professional Programma, zo ook:

https://werkenbijaxians.nl/app/uploads/2017/03/yp1.jpg
Bezoek Michael op Linkedin
https://werkenbijaxians.nl/app/uploads/2017/03/yp2.jpg
Bezoek Eline op Linkedin

 

Arbeidsvoorwaarden

Als je deelneemt aan het Young Professionals programma krijg je:

  • Een uitgebreid persoonlijk en technisch ontwikkelprogramma.
  • € 2.400,- bruto per maand in het eerste jaar, € 2.500,- in het tweede jaar.
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Laptop, smartphone en auto (of een mobiliteitsvergoeding).
  • 25 vakantiedagen.
  • Winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma.