ONTDEK
JOUW PLEK!

Maak een vliegende start in je carriere!

Meld je direct aan voor het Axians Young Professional Programma.

Bekijk de Young Professional Vacatures

Young Professional worden bij Axians

Jouw plek ontdekken?

Je diploma is (bijna) binnen! Je twijfelt of je na de zomer gelijk aan de slag gaat of toch eerst moet uitvinden wat je eigenlijk wilt… Je weet ongeveer welke richting je op wilt, maar wat zijn jouw specifieke talenten en hoe zie je jezelf over 3 jaar? Welke omgeving past het beste bij jou en hoe moet jouw eerste baan eruit zien? Hier krijg je tijdens het Axians Young Professional Programma antwoord op.

 

Bekijk de Young Professional Vacatures

 

In 2019 start Axians weer met het Young Professional Programma
Een intensief programma van 2 jaar waarin Axians je verder helpt in jouw ontdekkingstocht.  Je gaat direct aan de slag in een van onze Business Units en je wordt begeleid door de beste managers, coaches en trainers. Samen met andere talenten zoals jij werk je aan vakinhoudelijke trainingen en behaal je certificaten. Daarnaast volg je een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma, wat jou focus en richting geeft als Young Professional om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière.

Jaarlijks kiezen er veel talenten voor het Axians Young Professional programma, zo ook:

https://werkenbijaxians.nl/app/uploads/2017/03/yp1.jpg
Bezoek Michael op Linkedin
https://werkenbijaxians.nl/app/uploads/2017/03/yp2.jpg
Bezoek Eline op Linkedin

 

De inhoud van het programma

Je stapt in een achtbaan die twee jaar duurt. Het programma is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral FUN! Je gaat aan de slag binnen één van onze business units. Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst. Uiteraard bepaal jij zelf welke rol het beste bij jouw talent past.

Arbeidsvoorwaarden

Als je deelneemt aan het Young Professionals programma krijg je:

  • Een uitgebreid persoonlijk en technisch ontwikkelprogramma.
  • € 2.400,- in het eerste jaar, € 2.500,- in het tweede jaar.
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Laptop, smartphone en auto van de zaak.
  • 25 vakantiedagen.
  • Winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma.

.

Ben jij iemand met ambitie en passie voor technologie? Sta je stevig in je schoenen, heb je overtuigingskracht en waag je graag een sprong in het diepe? Bekijk de Young Professional vacatures en ontdek jouw plek bij Axians!