Young professionals

Net afgestudeerd en op zoek naar een mix van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling? Start dan als Young Professional bij Axians. Het traineeprogramma dat jou opleidt tot de ICT professional van de toekomst. Voor starters met ambitie en passie voor techniek.

Heb je de selectiedag op 31 mei gemist?
Er zijn nog plaatsen beschikbaar!
Solliciteer direct!

Je carrière starten in het Young Professional Programma van Axians?

Je carrière starten en tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden jou de mogelijkheid om je doelen te verwezenlijken en die te verbinden aan die van Axians want 1 plus 1 is dan opeens 3. Samen met andere talenten werk je aan vakinhoudelijke trainingen en certificaten. De persoonlijke ontwikkeling is fundamenteel en het programma geeft focus en richting aan jou als Young Professional om je eigen toekomst te sturen en versnelling te geven aan jouw carrière. Bij Axians zijn het de mensen die elke dag opnieuw het verschil maken.

‘Op 31 mei hebben we een succesvolle selectiedag gehad. Toch zijn er nog een aantal plekken beschikbaar en kun je je nog aanmelden! Solliciteer direct! ‘

Over de selectiedag

Wat is het Axians Young professional programma?

Het programma duurt twee jaar en is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en vooral PLEZIER. Je gaat aan de slag binnen één van onze business units. Het doel is om je op te leiden tot een professional die in zijn of haar kracht staat en versnelt groeit naar een professional van de toekomst. Aan jou vooraf de keuze in welke functie of rol jij je graag wilt ontwikkelen. Denk aan een rol als Consultant, Software Engineer, Software Designer, NAV Developer, Business Intelligent Consultant, Datacenter Engineer, Lead Architect of als Projectmanager. Er zijn nog veel meer functies en rollen.

  • Direct aan de slag in leuke innovatieve projecten
  • Snel heel veel expertise ontwikkelen
  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Uitdagende activiteiten op bijzondere locaties

Voor wie is het?

Je bent een starter met een afgeronde HBO/WO opleiding en je hebt passie voor de wereld van techniek en IT, dan kun je deelnemen aan het Young Professional programma van Axians.

‘HBO of WO en heb je passie voor technologie? Start dan hier je carrière’

Jaarlijks kiezen er veel talenten voor het Axians Young Professional programma, in 2016 ook:

Axians Young Professional

Bezoek Eline op Linkedin

Axians Young Professional

Bezoek Michael op Linkedin

De inhoud van het programma

Je werkt vaak in multidisciplinaire teams voor onze klanten. Het gaat er om dat je ervaring op doet binnen verschillende klantomgevingen. De inhoud kan verschillend zijn per expertise, uitdagend en altijd innovatief. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van jouw vakinhoudelijke competenties en krijgt hiervoor diverse trainingen aangeboden. Het idee is om je snel veel expertise bij te brengen.

Persoonlijke ontwikkeling; een actieve training, met persoonlijke aandacht, plezier en veel feedback. Soms confronterend en vooral leerzaam. In een ongedwongen omgeving haalt het trainingsinstituut je uit je comfort zone om zo doelgericht te komen tot je authentieke intrinsieke kracht. Wat zou je graag willen in het leven, wat is het dat je tegenhoudt en wat kan je nog ontwikkelen. Daarnaast volg je masterclasses als onderdeel van de persoonlijke ontwikkeling. Gedurende het gehele programma word je begeleid door een coach en vaak ook een ervaren collega. Ook werk je samen met jouw collega Young Professionals aan een projectopdracht.

Welke Rollen zijn er?

De rollen Consultant, Project- en Servicemanager, Engineer Infrastructure en Sales zijn inmiddels ingevuld tijdens de selectiedag op 31 mei. Voor de rollen Software Engineer/developer en Finance kun je je nog aanmelden. Solliciteer direct!

Software Engineer/Developer
Finance
Consultant
Project-/Servicemanager
Engineer Infrastructure
Sales

Arbeidsvoorwaarden

Als je deelneemt aan het Young Professionals programma krijg je een marktconform salaris. Passend bij jouw functie of rol bieden wij de faciliteiten die nodig zijn om je zo goed mogelijk te ondersteunen zoals een laptop, een smartphone en een leaseauto.

Aanmelden en selectie

Ben jij iemand met ambitie en passie voor techniek? Sta je stevig in je schoenen, heb je overtuigingskracht en waag je graag een sprong in het diepe? Neem dan contact met ons op!

Als we een match zien tussen het Young Professional profiel en jouw CV? Dan nodigen we je uit voor de Young Professional selectiedag.

Tijdens de selectiedag krijg je meer informatie over Axians, VINCI Energies en het programma. Daarnaast maken we een analyse van jouw persoonlijke kwaliteiten en heb je een aantal gesprekken met Axians collega’s. Sluit je de dag positief af, dan bieden we je graag direct een contract voor onbepaalde tijd aan.

Inhoud van de selectiedag

Je wilt je aanmelden voor de selectie dag , maar wat dan, hoe ziet de procedure er dan verder uit, wat kun je verwachten voor, tijdens en na de selectie dag?

Inhoud selectiedag

Meer over de Axians Business Units
Axians is onderdeel van VINCI Energies
Onze cultuur van waaruit wij werken

The best of ICT with a human touch

Solliciteer direct  Lees de vacature