Young Professional Programma

Enter Axians

Wil jij écht iets doen wat je leuk vindt, impact maken en jezelf blijven ontwikkelen? Dan past het Young Professional Programma goed bij jou! In 2 jaar tijd leer jij jezelf goed kennen en je talenten optimaal benutten.

Het programma

Je gaat als Young Professional bij Axians direct aan de slag op een van onze afdelingen en werkt samen met ervaren collega’s aan projecten bij klanten. Hierdoor zal jij de nodige hard skills opdoen en binnen no-time je weg weten te vinden in de wereld van ICT.

Naast het werk volg je samen met de andere Young Professionals een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelprogramma bij de Baak. Om de maand volg je modules van 1 tot 4 dagen op locatie waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je stapt uit je comfortzone tijdens opdrachten, spellen, cases en experimenten.

Je gaat op zoek naar je professionele identiteit en leert hoe je jouw kwaliteiten en die van anderen inzet om de meeste impact te maken. Je wordt tijdens het gehele traject goed begeleid door externe trainers, de HR Business Partner en je eigen manager. Zij helpen je om je leerdoelen te bereiken door intervisie en coaching sessies.

Voor wie

Jij bent ondernemend ingesteld en je wilt je technische kennis, vaardigheden en persoonlijke competenties versneld en intensief ontwikkelen. 

 • Een hbo of wo opleiding
 • Affiniteit met ICT
 • Maximaal 2 jaar werkervaring

Wat kun je van ons verwachten

 • Een uitgebreid persoonlijk en technisch ontwikkelprogramma 
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Prettige en informele werksfeer
 • Tijd en plaats onafhankelijk werken & een volledig ingerichte thuiswerkplek
 • Een uitgebreide vitaliteitsportal
 • Een salaris tussen de € 2.800,- en € 3.100,- bruto per maand
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Laptop, smartphone en elektrische auto (of een mobiliteitsvergoeding)
 • 25 vakantiedagen
 • Winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma

Hoe maak jij impact met jouw functie?

Bekijk wat Ben doet om impact te maken

Hoe help jij klanten verder?

Bekijk wat Isis doet om klanten verder te helpen

Welk project maakte de meeste indruk?

Bekijk welk project het meeste indruk maakte bij Sem

Hoe omschrijf je de sfeer bij Axians?

Bekijk hoe Zep de sfeer bij Axians vindt

Functies

Van het Young Professional Programma

Project Manager

Als Projectmanager ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor de implementatie van onze producten bij de klant. Zodra onze client manager de juiste oplossing aan de klant heeft verkocht is het aan jou om alles te managen. Jij start met het in kaart brengen van de behoefte van de klant, je verzamelt een team van geschikte collega’s om je heen en je bent verantwoordelijk voor het maken van een projectplan. Je bent de spil in het web tussen de klant en de interne organisatie en je zorgt ervoor dat het gehele project op rolletjes loopt. Hierbij houd je rekening met de planning, het budget, de kwaliteit en de scope van het project.

Service Manager

Als Service Manager ben je samen met de Client Manager verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij onze klanten. Je bent op de hoogte van wat er speelt bij de klanten en weet hoe je servicebehoeften vertaald naar een oplossing. Je ontzorgt de klant waar mogelijk en bent het interne aanspreekpunt voor een breed scala aan vragen. Je weet klantverwachtingen te managen, bewaakt het nakomen van (wederzijdse) contractuele afspraken en de kwaliteit van dienstverlening.

Client Manager

Als Client Manager staat relatiebeheer centraal, je bent in staat duurzame relaties op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast weet jij met je frisse ideeën en commerciële talent te ondersteunen in de sales activiteiten. Je leert de behoeftes van de klant kennen en weet daarop in te spelen door de klanten mee te nemen in de ICT oplossingen die we aanbieden. Communiceren en overtuigen zit al in je en wij helpen je om hier nog beter in te worden.

Sales

Als Young Professional Sales ben je samen met het team verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten in de breedste zin van het woord. Jij bent het eerste aanspreekpunt en onderhoudt dagelijks contact met onze (potentiële) klanten. Je verzorgt zowel de commerciële als de administratieve werkzaamheden, zoals het opstellen en verwerken van offertes. Je vindt het een uitdaging om klanten telefonisch te benaderen en ze enthousiast te maken over onze oplossingen. Een goede en duurzame relatie met de klant is hier erg belangrijk.

“Ik kijk enorm positief terug op het Young Professional Programma en zou het 100% aanraden aan anderen. Ik mocht beginnen in een heel fijn team, waar iedereen bereid is om je te helpen. Je wordt gecontroleerd in het diepe gegooid en daar heb ik heel veel aan gehad”

Sem Napoli

Ging je voor in het Young Professional programma

Na het Young Professional programma

Na het programma durf je anders te kijken, te ondernemen en verantwoordelijkheid te nemen richting jezelf, anderen en klanten. Uiteraard ben je dan nog niet uitgeleerd, daarom blijven we continu investeren om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Jij bepaalt wat je leuk vindt en samen geven we richting aan jouw carrière. Dankzij het grote VINCI Energies netwerk zijn de mogelijkheden eindeloos!

Kom in contact

Lijkt het programma je wel wat, maar weet je nog niet welke expertise bij jou past? Heb je andere vragen over het Young Professional Programma of wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem vooral contact op via mail, telefoon of WhatsApp, ik help je graag met al je vragen!

Floor Wagenaars

Campus Recruiter
+316 218 717 32

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.