Lees de verhalen of bekijk de video's

van onze collega's

Collega
Interview

Leer collega Martijn kennen

Ik heb een technische achtergrond in elektronica en telecom en ben in 2010 bij Axians gaan werken als inside-sales consultant. Van daaruit ben ik doorgegroeid naar Solutions Architect collaboration met specialisatie in communicatie oplossingen van Avaya, Microsoft en Cisco.

Collega
Interview

Axians loopt niet weg voor een beetje ChatGPT in het werk

Binnen Axians is volop focus op innovatieve toepassingen zoals AI en ook wij lopen niet weg voor ChatGPT in ons werk. In dit interview geeft Johannes zijn visie op AI en ChatGPT, de mogelijkheden en uitdagingen ervan en nog veel meer. Laat je inspireren!

Collega
Video
Bus. Apl.

Benieuwd hoe kennis delen, leren en ontwikkelen eruit ziet binnen Axians?

John, Bob en Nick vertellen over hun ervaringen binnen een lerende organisatie en de andere aspecten die hun werk betekenisvol maakt. 'We werken hard met elkaar, maar we werken ook heel veel samen met elkaar. En dat is echt wel het mooie aan deze club', aldus John.

Collega
Video
Bus. Apl.

Een dag uit het leven van Purdice, Support Specialist bij Axians

Werk en privé combineren? Purdice start haar werkweek als docent bij een kickboksschool waarna ze de rest van de week als Support Specialist bij Axians klanten ondersteunt met hun vraagstukken.

Collega
Interview

Als Change Coördinator bij Axians

Axians is een prettige werkgever en dat merk je aan elke collega met wie je samenwerkt. Ook de kantooromgeving is er één waar het fijn is om te zijn en je energie van krijgt.

Collega
Interview

Als Change Coördinator bij Axians

Roy vertelt je in dit interview meer over zijn werk als Change Coördinator bij Axians en hoe hij het vindt om bij axians te werken.

Cyber security

Achter de schermen bij Axians Cyber Security

Wie werken er achter de schermen om ervoor te zorgen dat organisaties veilig zijn en veilig blijven? Onze Axians Cyber Security-collega's vertellen hoe zij het vinden om te werken in de wereld van de cyber security.

Collega
Video
Bus. Apl.

Een dag uit het leven van Bram en Kees, consultants bij Axians

"Het leuke aan kennisdeling vind ik dat iemand een volgende stap kan zetten in zijn of haar ontwikkeling".In deze video vertellen Kees en Frank je meer over hoe ze nieuwe medewerkers en trainees opleiden binnen Axians.

Collega
Video
Bus. Apl.

Een dag uit het leven van Bram, consultant business solutions bij Axians

"Na een succesvolle stage bij Axians, ben ik gestart als trainee". In deze video vertelt Bram meer over zijn functie en loopbaan bij Axians

Collega
Video
Bus. Apl.

Een dag uit het leven van Haditsja, support specialist bij Axians

In deze video neemt Haditisja je mee in haar werkdag. Zij vertelt waarom zij voor Axians heeft gekozen, over haar werkzaamheden in de OR, wat zij leuk vindt bij Axians en in haar privéleven.

Collega
Video
Bus. Apl.

Een dag uit het leven van Colin, software ontwikkelaar bij Axians

In deze video neemt Colin je mee in een werkdag bij Axians. Hij vertelt over hoe zijn dag begint, de sfeer op kantoor, hoe hij werkt met zijn collega's en hoe hij de dag weer afsluit.

Collega
Video
Microsoft

Benieuwd wat een Cloud Solutions Architect bij Axians doet?

Dennis legt in deze video uit wat de rol van Cloud Solutions Architect bij Axians inhoudt, waarom hij voor Axians heeft gekozen, welke stappen hij heeft gemaakt en hoe je impact kunt maken.

Collega
Video
Microsoft

Benieuwd wat een Datacenter Consultant bij Axians doet?

Dennis vertelt in deze video wat zijn werkzaamheden inhouden, waarom hij voor Axians heeft gekozen, zijn passie voor Microsoft Azure en zijn meest uitdagende project.

Collega
Video
Microsoft

Benieuwd wat een service engineer bij Axians doet?

In deze video vertelt Jordy over zijn stage bij Axians, waarom hij na zijn studie ook voor Axians heeft gekozen en zijn mooie toekomstplannen op het gebied van Microsoft technologie.

Collega
Story

We zijn continu bezig om in de markt te kijken naar de nieuwste ontwikkelingen en partners in het vakgebied.

Wij besluiten gezamenlijk, als team, wat we gaan doen in een jaar. Waar ligt de focus op? Met welke tools of partners willen we aan de slag?

Collega
Story
Young professional

Ik kijk enorm positief op terug op het programma en ik zou het 100% aanraden aan anderen.

Tijdens mijn eerste stappen in het professionele werkveld vond ik het belangrijk om een stukje extra begeleiding te krijgen, daarom heb ik gekozen voor het Young Professional Programma van Axians.

Collega
Story
Technisch Trainee

Ik ben begonnen met werken op de Business Analytics unit in Zaltbommel, een hele fijne plek om te starten.

In 2020 heb ik mijn afstudeerstage bij Axians gedaan en dat beviel zo goed dat ik daarna ben doorgestroomd naar het Technisch Traineeship.

Collega
Story
Young professional

Tijdens mijn mbo studie ICT-beheer heb ik bij Axians stage gelopen en zo ben ik in aanraking gekomen met de netwerk wereld

Ik ben direct begonnen met werken om de nodige hard skills op te doen in de praktijk. Axians heeft veel slimme mensen in dienst. Dat zorgt ervoor dat je kunt leren van the best.

Collega
Story
Young professional

Je doet veel activiteiten samen, zoals barbecueën of de stad in op vrijdag na het werk.

Ik was nog niet bekend met Axians, maar de informele en persoonlijke benadering tijdens het sollicitatieproces sprak me direct aan.

Collega
Story
Data analytics

Je krijgt hier de vrijheid en de verantwoordelijkheid

Interesse in IT heeft Niek altijd al gehad. In dit verhaal vertelt hij over het ontwikkelen met Mendix, de liefde voor Japan en het belang van een goed ritme.

Collega
Story
Data analytics

De perfecte combinatie van techniek en human touch

Zeventien jaar was Chenley toen hij zijn eerste echte stappen in Nederland zette. Hij vertelt over Curaçao, omdenken en het belang van vitaliteit.

Collega
Story
Data analytics

Ik krijg hier de kans om volledig mezelf te zijn

Iedereen wil elkaar graag helpen, er is wederzijds respect en je kan gewoon jezelf zijn. Dat vind ik als zij-instromer hele waardevolle punten.

Collega
Story
Data analytics

Je wordt gestimuleerd om op een andere manier te werken

Voor Paul is vrijheid in het werk belangrijk. Zo werkt hij veel vanuit kantoor, maar is erg blij met de mogelijkheid om ook elders zijn werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Collega
Story
Data analytics

Ik bepaal zelf hoe mijn dag er uitziet

Waar Thies zijn jeugd doorbrengt in het Hoge Noorden, blijft hij in zijn studietijd ook de provincie trouw. Hij besluit om te gaan ‘werken met cijfertjes’, zoals hij het zelf omschrijft.

Collega
Story

Vanuit een niet-technische achtergrond, ben ik inmiddels al wat jaren werkzaam bij Axians als ICT-organisatie.

Wat maakt dit werk zo uitdagend en leuk voor mij? Elke dag werk ik samen met gedreven, enthousiaste en verantwoordelijke collega’s. Die plezier halen uit het werk dat ze doen.

Collega
Story

Axians is een werkgever met een open cultuur, alles kan open besproken worden.

Ik krijg energie van complexe uitdagingen. Het moet niet allemaal recht toe, recht aan en copy paste zijn, maar de radertjes in je hoofd aan het werk zetten.

Collega
Story

5 dingen die het leuk maken om bij Axians te werken

Het leuke aan mijn werk is dat door te spreken met allerlei mensen ik ook leer hoe hun werkzaamheden in elkaar steken. Je ziet dan eigenlijk pas hoe complex ’simpele’ processen kunnen zijn.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.