Axians

De meest veelzijdige specialist in digitale transformatie

De digitale transformatie versnellen kan alleen met de beste mensen, hoogwaardige kennis en toewijding rondom technologie en resultaat. Daarom stelt Axians mensen en de beste technologie centraal om samen met klanten werk en leven op een duurzame wijze te verbeteren.

Werken bij Axians betekent dat verantwoordelijkheid, ondernemerschap, vertrouwen, transparantie en solidariteit centraal staan.

Allemaal zodat jij in je kracht staat. Omdat mensen het verschil maken bij Axians, heb jij bij ons veel vrijheid. Je krijgt de vrijheid om te blijven leren, ontdekken en innoveren.

Juist dan kan je een klant de beste oplossing bieden in de afwisselende projecten die je doet. De vrijheid om jezelf uit te dagen en in een goede werksfeer te ontwikkelen. Als collega’s werken we graag naast elkaar als team. Kritisch en vooral inspirerend. Daarom durven we te stellen dat wij een bijzondere werkomgeving bieden. Voor iedere functie, op elk niveau.  

Axians

Het ICT merk van VINCI energies

VINCI Energies is een netwerkorganisatie, gebaseerd op ondernemerschap en op het delen van expertise via haar netwerken. Onze business units delen een gezamenlijke ondernemingscultuur met gemeenschappelijke waarden, ondanks hun diversiteit aan activiteiten, business lines en structuren. De fundamentele organisatie- en managementprincipes zijn voor alle business units van de groep gelijk.

Maatschappelijk verantwoord

ondernemen

VINCI Energies, en haar merken, is bewust van haar maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid en voert daarom tal van projecten uit die bijdragen aan de verbetering van het dagelijks leven en het vormgeven van de wereld van morgen. Om in die wereld effectief en duurzaam te kunnen te opereren voldoen we aan allerlei wetten, regels, normen en waarden gericht op social responsability en sustainability. 

Alle medewerkers van VINCI Energies onderschrijven de acht overtuigingen voor CSR van de VINCI groep welke zijn beschreven in het Manifesto en ontleend aan de doelstellingen van het Global Compact Verdrag van de Verenigde Naties, ondertekend door VINCI.

Bij Axians kijken we niet alleen naar financiële resultaten.

Wist je dat:

  • Voor al onze medewerkers een boom wordt geplant?
  • Wij onze directe CO2-uitstoot met 40% willen verminderen in 2030 en onze ambitie is om tegen 2050 geheel CO2-neutraal te zijn?
  • VINCI Energies Nederland tot de top 1% behoort op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.