Ben jij op zoek naar die ene leuke en leerzame stageplaats die perfect aansluit bij jouw wensen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als brede ICT-dienstverlener hebben we veel verschillende expertises in huis. Kies waar jouw interesses liggen en neem contact op! Mocht er geen interessante vacature open staan, laat dan je gegevens achter en we gaan graag samen in gesprek om een passende stageopdracht voor je te creëren. We hebben kantoren door heel Nederland, dus vast één bij jou in de buurt. Kom een kijkje nemen in de keuken van de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie.

Meeloopstage

Tijdens een meeloop- of meewerkstage loop je met een collega mee die je uitlegt wat zijn of haar werk nu daadwerkelijk inhoudt. Daarnaast ga je natuurlijk ook zelf aan de slag om je in razendsnel tempo te ontwikkelen binnen je vakgebied. Leer alle ins en outs kennen en ontdek hoe het is om te werken bij Axians.

Afstudeer- of onderzoeksstage

Is jouw stage wat meer gericht op onderzoek of ben je op zoek naar een afstudeerstage? Ook dan hebben wij diverse uitdagende vraagstukken waar jij onder begeleiding van een ervaren collega mee aan de slag kunt. Wij zijn erg benieuwd welke nieuwe inzichten jij ons brengt!

Kom in contact

Wil je de stagemogelijkheden bij Axians verkennen? Bel, mail of stuur een Whatsapp berichtje!

Floor Wagenaars

Campus recruiter
+316 21871732

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.