Technisch Traineeship

Enter Axians

Heb jij een passie voor data, programmeren of een ander ICT specialisme? Jij bepaalt de richting van je carriere! Gedurende twee jaar verdiep jij jezelf in het vakgebied dat past bij jouw talenten en ambities. Je begint direct met werken in een ervaren team waar goede begeleiding voorop staat. 

Het programma

Tijdens het Technisch Traineeship verdiep je jezelf in het vakgebied dat past bij jouw talenten en ambities. Je begint direct met werken in een ervaren team waar goede begeleiding voorop staat. Je leert de technische vaardigheden niet alleen on the job, maar je volgt ook trainingen en behaalt certificaten. Na twee jaar deep dive mag je jezelf een echte expert noemen.

Naast je hard skills werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van workshops, skill gyms, coaching sessies en opdrachten. Het programma is speciaal ontwikkeld om jouw sociale vaardigheden te verbeteren, je zelfinzicht te vergroten en Axians goed te leren kennen. Je wordt door externe trainers en je eigen manager uitgedaagd om alle nieuwe inzichten direct in de praktijk toe te passen. Na het programma zul merken dat je steviger in je schoenen staat en weet je jouw talent op de beste manier in te zetten.

Wat bieden wij jou

 • Direct een uitdagende baan met volwaardig salaris
 • Intensieve ontwikkeling van technische vaardigheden
 • Persoonlijk ontwikkelprogramma
 • Begeleiding van ervaren specialisten
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Prettige en informele werksfeer
 • Tijd en plaats onafhankelijk werken & een volledig ingerichte thuiswerkplek
 • Een uitgebreide vitaliteitsportal
 • Laptop en smartphone
 •  Vakantiedagen, winstdeling, pensioenregeling en aandelenprogramma

Voor wie

Jij bent leergierig en ondernemend. Jij staat te popelen om je te specialiseren op één van de vele expertises die we in huis hebben, zoals Cyber Security, Infrastructuur, Datacenter, Data Science, Business Intelligence, Software Development en Software Integratie. Bekijk alle vacatures in het overzicht en kies zelf de uitdaging die bij je past. Weet je nog niet helemaal zeker wat je leuk vindt? Neem contact op en wij helpen je graag! Verder beschik je over:

 • Een ICT gerelateerde hbo of wo opleiding
 • Maximaal 2 jaar werkervaring

Wat is kenmerkend voor het traineeship?

Wat was het mooiste moment tussen jou en je mede trainees?

Welke verantwoordelijkheden heb je in het traineeship?

Nadat je het Technisch Traineeship hebt afgerond

Na het traineeship durf je anders te kijken, te ondernemen en verantwoordelijkheid te nemen richting jezelf, anderen en klanten. Uiteraard ben je dan nog niet uitgeleerd, daarom blijven we continu investeren om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Jij bepaalt wat je leuk vindt en samen geven we richting aan jouw IT carrière. Dankzij het grote VINCI Energies netwerk zijn de mogelijkheden eindeloos!

Kom in contact

Lijkt het programma je wel wat, maar weet je nog niet welke expertise bij jou past? Heb je andere vragen over het Technisch Traineeship of wil je vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem vooral contact op via mail, telefoon of WhatsApp, ik help je graag met al je vragen!

Floor Wagenaars

Campus recruiter
+316 218 717 32

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.