Jouw ontwikkeling

Bij Axians

Bij Axians hechten wij veel waarde aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. We zijn ten slotte een kennisorganisatie. Wij geven jou de regie hierover. Samen met je leidinggevende onderzoek je bijvoorbeeld wat jij wilt leren en waar je naartoe wilt groeien. We hebben een breed aanbod aan trainings- en opleidingsmogelijkheden om je daarbij te helpen.

Axians bestaat uit meerdere zelfsturende business units. Jouw eigen unit faciliteert de technische trainingen of vakinhoudelijke opleidingen die jij nodig hebt om te groeien in jouw functie.Leren van collega's

pizzasessies, cursussen en meer...

Daarnaast kun je ontzettend veel leren van jouw eigen Axians collega’s. Onze professionals vinden het enorm leuk om hun kennis, ervaring en best practices te delen. Zo organiseren wij geregeld team meetings en pizzasessies.

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en we kijken altijd samen welke mogelijkheden er voor je zijn. Wij richten ons op duurzame inzetbaarheid en daarnaast stimuleren wij interne mobiliteit binnen onze merken. We gaan altijd voor de lange termijn samenwerking met onze collega's!   


Axians Institute

Het Axians Institute is ons overkoepelende opleidingscentrum

Hier delen we Axians gerelateerde kennis en kunde. Het trainingsaanbod uit andere landen en business units, wat voor meer collega’s interessant kan zijn, wordt hier gedeeld. Ook ontwikkelt het Axians Institute e-learning modules speciaal voor Axians. 

VINCI Academy

De VINCI Energies Academy Nederland is het kennis- en expertisecentrum

Voor alle merken, zoals Axians, die onderdeel zijn van het VINCI Energies netwerk worden trainingen, leiderschapsprogramma’s, webinars en e-learning modules georganiseerd. Hierin worden thema’s behandeld die voor elk merk relevant zijn, zoals leiderschap en ‘The VINCI Energies Way of Life’. Werken bij Axians betekent dat verantwoordelijkheid, ondernemerschap, vertrouwen, transparantie en solidariteit centraal staan.

GoodHabitz

Al onze medewerkers krijgen toegang tot het uitgebreide E-learning platform GoodHabitz

Je kan onbeperkt gebruik maken, zowel zakelijk als privé, van het brede aanbod. 

Pak je podium

Voor de medewerkers die graag in de spotlight staan

Medewerkers die voor hun werk vaker in de spotlight treden, krijgen de mogelijkheid om door middel van een intensief programma onder begeleiding van Eva Brouwer hun presentatievaardigheden te versterken.  

Leer ons beter kennen

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.