Welkom bij de Axians NL Gaming Community

Enter Axians!

Binnen Axians hebben wij veel actieve gamers en daar zijn wij heel trots op! Gamers ontwikkelen namelijk waardevolle vaardigheden en talenten die in veel functies en rollen bij Axians van toegevoegde waarde zijn. Dus… hou je van gamen? Sluit je dan aan bij onze community!

Onze Gaming Community

Wij geloven in de kracht van gaming om mensen samen te brengen, te verbinden en je netwerk op een leuke en laagdrempelige manier te vergroten. Of je nu een casual gamer bent die af en toe een spelletje speelt of een hardcore gamer die urenlang in virtuele werelden zit, bij ons ben je welkom. 

Voor wie?

Onze community biedt een online platform waar gamers van alle niveaus en game interesses samenkomen om te praten, te spelen en van elkaar te leren. We spelen alles waar we zin in hebben. Van klassieke rollenspellen tot strategiespellen, van League of Legends tot FiFa of Rocket League. Of misschien ben je wel op zoek naar nieuwe vrienden om mee te gamen, heb je tips nodig om een moeilijk level te verslaan of wil je gewoon praten over je favoriete games, onze gaming community staat ervoor open.

Discord

Wij organiseren regelmatig events, toernooien en game-avonden. Via onze Discord server kom je in onze online community terecht waar plezier en passie voor gamen voorop staan. Werk je niet bij Axians, maar wil je onze Discord joinen? Dat kan. Meld je aan via Discord en onze moderator geeft je toegang.  Dus pak je controller, start je PC en sluit je aan!

Wil je meer weten over de Axians NL Gaming Community?

Wil je meer informatie over onze Gaming Community, onze Discord server, heb je tips of leuke ideeën? Neem dan contact op met Danielle van Boxtel, Employer Brand Marketing, Pole Axians NL.

Meet jouw game skills

We zeggen niet alleen dat wij gamers omarmen, maar we willen dat ook op meerdere manieren ondersteunen. Klik op onderstaande button, scan de QR-code, geef jouw meest gespeelde games door en je ontvangt van ons een persoonlijk game skill profiel waarin ook een match met onze kernwaardes is meegenomen.