Let's meet / story

Door de positieve verhalen werd ik nieuwsgierig en heb ik bij Axians gesolliciteerd.

Axians is een hele fijne werkgever. Je hebt veel vrijheid en een eigen planning. Daarnaast wordt er veel aandacht geschonken aan persoonlijke ontwikkeling

Roy van Leeuwen

Mijn naam is Roy van Leeuwen. Samen met mijn vrouw en twee zonen woon ik in Zoetermeer. Ik heb een technische achtergrond en een MBO- en HBO-opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik in de loop der jaren diverse certificeringen behaald op het gebied van Siemens, Cisco en Microsoft. ‘

Ik ben bij Axians terecht gekomen door een oud collega die al werkzaam was bij Axians. Door de positieve verhalen werd ik nieuwsgierig en heb ik gesolliciteerd. Mijn loopbaan binnen Axians ben ik gestart als Cisco UC engineer. Deze rol heb ik 6 jaar lang vervuld. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar changemanagement wat ik nu al 4 jaar doe. Op kort termijn mag ik een nieuwe uitdaging aangaan en dat is als projectmanager!

Wat houdt jouw functie als Change Coördinator in? 

Binnen mijn functie houd ik mij met verschillende zaken bezig, maar in een notendop is dat beoordelen, plannen, implementeren en het afhandelen van changes bij onze Healthcare klanten op het gebied van Lan, Wlan, Storage en Security.

Waar houd je je op een dag mee bezig? 

Een voorbeeld van wat ik op een werkdag allemaal doe, is nieuwe changes beoordelen, service-overleggen van klanten bijwonen, materialen uitboeken voor changes en de planning afstemmen met klanten.

Hoe vind je het om bij Axians te werken? 

Axians is een hele fijne werkgever. Je hebt veel vrijheid en je bent verantwoordelijk voor je eigen planning. Daarnaast besteedt Axians veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en heerst er onder collega's een fijne sfeer. Je hebt bij Axians een gezonde privé-werk balans. 

Wat vind je het leukste aan werken bij Axians?

 Waardering is voor mij heel belangrijk, wat je naar mijn mening bij Axians veel krijgt! Ook is het een leuk team waarin je werkt. Het team is niet te groot. Dit is super fijn werken waarbij de lijntjes kort blijven. Daarnaast heb je een vaste set aan klanten binnen jouw business unit waardoor je een goede band krijgt met de klant.

Kun je iets meer over jouw team vertellen en hoe het werk binnen dat team is?

Ik ben werkzaam binnen het team Healthcare, een gedreven team met meerdere disciplines. Ik kom zelf als Engineer uit het zorgsegment en sloot zo naadloos aan binnen het team. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het leuk om voor het Healthcare segment te werken.

Wat zou je toekomstige Change Coördinatoren bij Axians als tip meegeven?

Laat je niet gek maken en blijf altijd controle houden over je changes.

Leer ons beter kennen

Maak een
afspraak met onze recruiter
Marvin

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.