Axians is Microsoft Country Partner of the Year!

En daar zijn wij trots op!

Binnen Axians hebben wij een actieve Microsoft community waar veel van onze professionals onderdeel van zijn. Lees de verhalen van onze medewerkers over de projecten waar zij aan werken, hun passie voor Microsoft technologie en de events die wij regelmatig organiseren.  

Dit zegt Microsoft over Axians:

'Axians, onderdeel van VINCI Energies, wil haar klanten helpen concurreren, groeien en bloeien in een steeds veranderende technologische wereld met een verscheidenheid aan oplossingen in verschillende sectoren. Het is al vele jaren een innovatieve Microsoft-partner. Als mensgedreven organisatie heeft he t een sterke missie om levens te verbeteren door middel van digitale innovatie. Axians is een echte veranderaar in de wereld van het onderwijs. De eXam Workplace van Axians stelt onderwijsinstellingen in staat om volledig  beveiligde en georkestreerde virtuele werkplekken te exploiteren op een pay-per-exam basis. De oplossing maakt gebruik van Microsoft's duurzame en circulaire Azure cloud technologie, Citrix virtuele werkplek oplossingen, Ivanti's proces orchestratie en self-service technologie. De oplossing is geëvolueerd en biedt de nodige technologieën die onnodig energieverbruik, afschrijving en fysiek verkeer elimineren, wat resulteert in haar missie om levens te verbeteren door degenen die het examen afleggen in staat te stellen dat te doen waar en wanneer zij dat willen, tijd te besparen en gebruik te maken van een duurzame oplossing.'

Voor en door onze Microsoft professionals

2023

Binnen Axians hebben wij ook een actieve Microsoft community waar veel professionals van Axians onderdeel van zijn. Benieuwd naar het event dat wij onlangs organiseerden? Bekijk het in deze aftermovie.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.