Let's meet / story

"De samenwerking en vrijheid maken het werk bij Axians bijzonder"

Kevin, Fullstack Developer bij Axians App Development in Alphen a/d Rijn, werkt aan diverse uitdagende projecten, van apps tot webshops, waarbij hij voortdurend nieuwe technologieën en oplossingen toepast. Zijn drive en passie voor technologie, gecombineerd met de samenwerking en vrijheid die Axians biedt, maken zijn werk bijzonder en boeiend. Kevin: “Ik ben nooit met hetzelfde bezig.”

Kevin Dewindt

Kevin, kan je vertellen wie je bent en wat je doet bij Axians? “Ik ben Kevin, een Fullstack Developer bij Axians. In mijn rol ontwikkel ik zowel apps als websites, en ik werk aan een breed scala van projecten voor verschillende klanten. Fullstack betekent dat ik zowel aan de front-end als de back-end van applicaties werk. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alles van het ontwerpen van gebruikersinterfaces tot het ontwikkelen van server-side logica. Lekker veelzijdig en uitdagend werk, omdat elke klant andere behoeften en wensen heeft die om maatwerkoplossingen vragen.”
Waar ben je nu mee bezig? “Momenteel ben ik bezig met de ontwikkeling van een app voor ons interne zomerfestival. Dit project is interessant omdat het zowel technisch als creatief uitdagend is. De app moet activiteiten en realtime updates tonen aan de festivalgangers, en het moet werken op zowel iPhone als Android. Dit betekent dat ik rekening moet houden met verschillende platformen en schermgroottes. Dat maakt het technisch uitdagend. 
Wat maakt jou een Versneller in je werk? “Wat mij een Versneller maakt, is mijn onophoudelijke drive om door te gaan totdat iets perfect is. Bij de ontwikkeling van de zomerfestival app kreeg ik slechts een maand de tijd om het af te ronden. Ondanks de krappe deadline en de complexiteit van de vereiste functionaliteiten, slaagde ik erin om de app af te krijgen. Dit is deels te danken aan mijn vermogen om gefocust te blijven en door te zetten, zelfs wanneer de druk hoog is.
Hoe belangrijk is innovatie in jouw werk? “Innovatie is een cruciaal onderdeel van mijn werk. In de wereld van softwareontwikkeling en webdesign verandert de technologie constant. Om competitief te blijven en de beste oplossingen te kunnen bieden, moet je voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en bereid zijn om nieuwe technologieën te omarmen. Een goed voorbeeld hiervan is onze inzet van React Native, een programmeertaal waarmee we zowel apps als websites kunnen bouwen met één codebase. Dit bespaart veel tijd en verhoogt de efficiëntie omdat we niet meerdere keren dezelfde functionaliteit hoeven te ontwikkelen voor verschillende platforms.
Waarom zouden mensen bij Axians moeten komen werken? Ik denk dat Axians een uitstekende werkomgeving biedt die zich onderscheidt door de combinatie van vrijheid en vertrouwen. Als werknemer krijg je de kans om met de nieuwste technologieën te werken en er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Wat ik vooral waardeer, is de sterke focus op samenwerking en teamgevoel. We hebben regelmatig teambuildingactiviteiten en etentjes om de band te versterken en ervoor te zorgen dat iedereen zich gewaardeerd voelt.

Leer ons beter kennen

Maak een
afspraak met
Harm

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.