Let's meet / story

Na mijn studie Business IT & Management wist ik al heel zeker dat ik Project Manager wilde worden

We hebben met 18 Young Professionals het ontwikkelprogramma doorlopen en dat was heel leuk! Het is fijn om te zien dat je niet de enige bent die tegen bepaalde problemen aanloopt en je kunt ook veel van elkaar leren. 

Sem Napoli

In september 2020 ben ik begonnen bij Axians. Na mijn studie Business IT & Management wist ik al heel zeker dat ik Project Manager wilde worden en het Young Professional Programma van Axians paste hier perfect bij. Na het bezoeken van een kennismakingsevent was ik overtuigd om hier te komen werken. Op deze dag heb ik heel veel verschillende mensen uit de organisatie kunnen spreken en een erg goed beeld van Axians gekregen. 

Goede begeleiding

Tijdens mijn eerste stappen in het professionele werkveld vond ik het belangrijk om een stukje extra begeleiding te krijgen, daarom heb ik gekozen voor het Young Professional Programma van Axians. Ik mocht beginnen in een heel fijn team, waar iedereen bereid is om je te helpen, hoe druk ze ook zijn. Daarnaast werd ik gekoppeld aan een buddy, iemand met dezelfde functie maar die er al veel langer werkt en je goed kan helpen met dingen waar je tegenaan loopt.  

Persoonlijk ontwikkelprogramma 

We hebben met 18 Young Professionals het ontwikkelprogramma doorlopen en dat was heel leuk! Het is fijn om te zien dat je niet de enige bent die tegen bepaalde problemen aanloopt en je kunt ook veel van elkaar leren. Daarnaast bouw je een goede band op met elkaar, je kunt over veel persoonlijkere dingen praten als je elkaar tegenkomt op het werk en sommige mensen spreek ik zelfs buiten werk.  

Ik kijk enorm positief op terug op het programma en ik zou het 100% aanraden aan anderen. Het meest waardevol vond ik de module waar we zelf casussen uit de praktijk mochten inbrengen. Samen met een acteur hebben we werksituaties nagebootst en feedback gekregen over hoe je het beste om kan gaan met bepaalde situaties. 

Project Manager

Het leukste aan mijn werk als Project Manager vind ik het begin van een nieuw project, waarbij ik zelf een projectteam mag samenstellen en een kick-off ga organiseren. Ik krijg veel vrijheid in mijn functie om dingen uit te zoeken en op te pakken, maar wel met de juiste begeleiding. Je wordt gecontroleerd in het diepe gegooid en daar heb ik heel veel aan gehad. De echte hard skills doe je toch voornamelijk op door bepaalde dingen gewoon te gaan doen, ook al is het misschien spannend de eerste keer. Door het vaker te doen krijg je steeds meer zelfvertrouwen.  

Leer ons beter kennen

Maak een
afspraak met
Floor

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.