Let's meet / story

Axians is een prettige werkgever en dit merk je aan elke collega's met wie je samenwerkt.

Je werkt in een team waarin je gelijk aan elkaar bent en het onderscheid zit in de sector waarin je zit en de daarbij behorende klanten onder je hoede hebt. 

Mels Witter

Ik ben Mels Witter, 54 lentes jong, getrouwd en vader van een zoon. Ik heb na de LTS een elektronica studie gevolgd om vervolgens technicus communicatiesystemen af te ronden. Mijn loopbaan ben ik gestart bij Van Rietschoten & Houwens aan de Waalhaven waaruit de Internatio Müller holding Imtech is ontstaan. In 2015 is onze business unit door Vinci Energies overgenomen. Momenteel in Nederland bekend als Axians. In mijn werk ben ik gestart als Electro & Datanetwerkmonteur en snel de telecommunicatie in gegaan als Engineer bedrijfstelefonie. Daarna de functies Servicedesk, Contract Management en Project Management vervuld. Uiteindelijk ben ik beland in de wereld van Change Management.

Wat houdt jouw functie als Change Coördinator in? 

De functie van een Change Coördinator is zorg dragen voor het doorvoeren van alle wijzigingen voor jouw klantenbestand. Het hoofddoel is om dit met zo min mogelijk risico en impact voor de klant te realiseren. Uiteraard is het belangrijk dit te doen binnen de gestelde termijn en het gestelde budget.

Waar houd je je op een dag mee bezig? 

Mijn dag begint met het scannen van de mailbox en beantwoorden en/of opvolgen van verzoeken met een hoge prioriteit. Daarna is er een standaard set aan changes die zijn voortgang behoeft. Verder zijn er wel één of meerdere meetings vanuit Change Management of Services gepland welke bijdraagt aan de klantrelatie en de tevredenheid.

Hoe vind je het om bij Axians te werken? 

Axians is een prettige werkgever en dit merk je aan elke collega met wie je samenwerkt. Ook de kantooromgeving is er één waar het fijn is om te zijn en waar je energie van krijgt.

Wat vind je het leukste aan werken bij Axians?

Dat is best lastig, want er zijn veel aspecten die ik leuk vind aan mijn werk binnen Axians. Als ik er dan één moet noemen dan is dat wel het werken naar een optimale klanttevredenheid waar iedere contractverlenging voor 1 of meerdere jaren echt een kick geeft.

Kun je meer over jouw team vertellen?

Je werkt in een team waarin je gelijk aan elkaar bent en het onderscheid zit in de sector waarin je werkzaam bent en de daarbij behorende klanten onder je hoede hebt. Binnen het team bespreek je de zaken waar je eventueel tegenaan loopt en je biedt de helpende hand aan collega's. Samenhorigheid staat binnen het team hoog in het vaandel.

Wat zou je toekomstige Change Coördinatoren bij Axians als tip meegeven?

Geef stress geen kans. We werken in een team en door het volgen van de juiste processen vormen we een sterk team.

Leer ons beter kennen

Maak een
afspraak met onze recruiter
Marvin

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.