Let's meet / story

Ik ben direct begonnen met werken om de nodige hard skills op te doen in de praktijk. Axians heeft veel slimme mensen in dienst. Dat zorgt ervoor dat je kunt leren van the best.

Tijdens mijn mbo studie ICT-beheer heb ik bij Axians stage gelopen en zo ben ik in aanraking gekomen met de netwerk wereld. Ik had nog niet zoveel ervaring op dit gebied, maar door deze stage heb ik wel kriebels gekregen voor het stukje networking en wist ik dat ik hier nog veel meer over zou willen leren. De goede werksfeer, fijne collega’s en het leuke werk hebben ervoor gezorgd dat ik na mijn stage ben gestart in het Technisch Traineeship als Engineer Connectivity.  

Tim Schenkel

Traineeship 

Ik ben direct begonnen met werken om de nodige hard skills op te doen in de praktijk. Axians heeft veel slimme mensen in dienst en het kennisniveau van collega’s is erg hoog, dat zorgt ervoor dat je kunt leren van the best. Voor mijn werk is het nodig om bepaalde certificaten te halen en daar heb ik tijdens mijn traineeship voldoende ruimte en tijd voor gekregen. Ook nu ik klaar ben met mijn traineeship zijn er veel mogelijkheden om dingen te leren, zolang ik zelf initiatief neem en aangeef wat ik wil.  

Naast het werk heb ik een persoonlijk ontwikkelprogramma gevolgd bij een extern trainingsbureau. Tijdens een tiental theorie- en praktijkdagen ga je ontdekken wat je kwaliteiten zijn en waar je tegenaan loopt. Dat waren vaak gezellige dagen met mede trainees. Het meest leerzaam vond ik de inzichten die ik heb gekregen op het gebied van stress en omgaan met tegenslagen.  

Veel verantwoordelijkheid 

Zodra een klant een dienst heeft afgenomen ben ik degene die op locatie alles gaat plaatsen en installeren, hierdoor kom je soms op hele vette locaties terecht. Zo was ik laatst bij het Rijksmuseum over de vloer, op technisch niveau is dat al een heel interessant project en dan mag je ook nog eens rondlopen achter de schermen bij een museum waar voor miljoenen aan de muur hangt! 

In deze functie krijg ik veel verantwoordelijkheid, na 6 maanden mocht ik al alleen naar een klant toe. Ik werd echt in het diepe gegooid en dat vind ik heel tof. Soms krijg je wel erg veel verantwoordelijkheid, maar daar leer je juist alleen maar van. Gelukkig staat er wel altijd iemand klaar om mijn vragen te beantwoorden, zelfs ’s nachts of in het weekend. Iedereen maakt graag tijd voor je vrij om dingen uit te leggen of een potje pingpong te spelen. De sfeer in het team is gewoon heel goed! 

Leer ons beter kennen

Maak een
afspraak met
Floor

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe en relevante vacatures.